730-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

730-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу.
▫️У Мостиській громаді провели в останню дорогу захисника Михайла Глазунова. Вічна пам’ять Герою.
▫️У Мостиськах рятувальники спільно з добровільною пожежною командою ліквідували займання сухої трави.Вогнем знищено суху траву на площі 100 м кв. Працівники ДСНС вкотре нагадують про заборону спалювання сухостою. Крім того, відповідно до законодавства України, за такі дії передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна.
▫️7652 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️На Львівщині відбувся перший регіональний форум координаторів програми «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Тут зібралось 80 представників з усіх територіальних громад нашої області. Під час форуму вони ознайомилися з пʼятьма видами спорту, які представляють у проєкті. Докладніше – у ролику: http://surl.li/quzoc.
▫️У Новояворівську на спортивному майданчику між 1-ю та 2-ю школою встановили сучасну мультифітнес станцію. Ще один такий тренажер облаштували по вул.Вербицького, 15. Багатофункціональне обладнання призначене для спортивних занять на вулиці. Станція InterAtletika Воркаут Max складається з стійки для віджимань, платформи для шагу, брусів, стійки для пресу, рукоходу, турніків, гіперекстензії та лави для пресу. Сучасну мультифітнес станцію придбано за кошти міської ради: http://surl.li/quzpo.
▫️Десять молодих людей Яворівщини стали випускниками «Академії перших можливостей». Вітаю активну молодь району та бажаю не зупинятись змінювати майбутнє України на краще: http://surl.li/quzwc.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ