733-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

733-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу.
▫️Доба в районі минула без повітряних тривог. Дякуємо Збройним Силам України за надійний захист.
▫️Виникла пожежа господарської будівлі у селі Черчик.
▫️7648 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️У приміщенні Порічанської ЗЗСО відбувся урочистий захід з нагоди відкриття стенду пам’яті-місця шани та вдячності, щоб увіковічнити пам’ять про Героїв Порічанського старостинського округу. Відтепер Герої щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, вчителів, односельчан. Пам’ятаймо подвиг кожного, хто віддав життя за нашу з вами незалежність та свободу. Вічна пам’ять!
▫️Відбувся перший чемпіонат з волейболу на Яворівщині, який тривав з листопада між волейбольними командами Яворівського району. Змагалися 6 команд: Яворів, Краковець, Немирів, Новояворівськ, Прилбичі та Івано-Франкове. Вітаємо переможців: http://surl.li/qxqtl
.
▫️У Новояворівській громаді працівники МКП «МГУ «Комфорт» ліквідували стихійні сміттєзвалища. На жаль, є люди, які й надалі користуються лісосмугами як смітником. Найбільше несанкціонованого сміття зібрали поблизу с.Старичі та смт Шкло. Вкотре закликаємо не засмічувати ліс та території поблизу населених пунктів! Міська рада повідомляє для вивезення будівельного та великогабаритного сміття звертайтеся у МКП «Новояворівськжитло» за тел. 097 263 9975, 093 492 7643.
▫️В Бірках відбувся Благодійний турнір з волейболу на підтримку ЗСУ. Участь взяли 5 команд. Зібрано понад 12 тисяч гривень, які передали на ремонт медичного автомобіля, який передали волонтери для медроти 2 десантно-штурмовому батальйоні 80 ДШБ, де проходить службу місцевий житель, підрозділ займається евакуацією бійців.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ