735-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

735-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу.
▫️Мостиська громада попрощалася з Героєм Петром Лопатовським. Вічна пам’ять!
▫️Воїн з Івано-Франкового Олег Бонковський отримав нагороду “Золотий хрест” за його мужність та патріотизм. Захисник був відзначений за самовідданість під час боїв в найгарячіших точках. Воює наш захисник у складі 63-ї окремої механізованої бригади. Вітаємо! Пишаємося та дякуємо за мужність і героїзм у боротьбі за нашу незалежність!
▫️Знову виникли пожежі сухої трави у с. Воля Старицька, сміття у смт Івано-Франкове та господарської будівлі у м. Мостиська. Нагадую, що за чинним законодавством, порушники правил пожежної безпеки нестимуть адміністративну та кримінальну відповідальність.
▫️7653 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️162 учні закладів освіти Яворівського району взяли участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і здобули високі результати: http://surl.li/qzgue.
▫️10 мільйонів з Яворівського міського бюджету виділили на потреби військових 24 бригади. За ці кошти можна буде придбати понад сотню FPV-дронів, десяток потужних квадрокоптерів, планшети та радіостанції для виконання бойових завдань. Також, з бюджету були виділені кошти на забезпечення добровольчого формування громади, перевезення військових-призовників та на зарплату для психолога-реабілітолога у санаторій “Прикордонник”: http://surl.li/qzuxi.
▫️Яворівська громада підписала угоду про співпрацю з німецьким містом Вінцер. Громада Вінцеру – давні партнери села Чернилява Яворівської громади, які неодноразово виявляли підтримку українцям. Зокрема, передавали гуманітарну допомогу, організували літній відпочинок у Німеччині для дітей Черниляви та подарунки до Дня Святого Миколая: http://surl.li/qzgue.
▫️Ведмежий притулок Домажир готується до відкриття нового туристичного сезону 2024, яке відбудеться 1 березня. Окрім цього, в цей день відбудеться відкриття виставкової кімнати «Два Світи». Вони мають на меті показати жахливі умови утримання та експлуатації ведмедів у неволі на фоні контрасту – щасливих тварин у природному середовищі. Забронювати відвідування притулку можна за номером 067 509 3058. Інформація по цінах та квитках за посиланням https://cutt.ly/qHBcx7n.
▫️Люди, які через напад pociї отримали складні травми можуть безкоштовно пройти лікування і реабілітацію у Superhumans Center. Якщо ви знаєте людей, які потребують протезування або реконструктивної хірургії, передайте їм покликання на цю анкету: https://superhumans.com/patients/.
▫️Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Мостиської міської ради» спільно з Товариством Червоного Хреста України та Яворівською районною організацією Товариства Червоного Хреста організовано видачу продуктових наборів для сімей загиблих Героїв, які проживають на території Мостиської громади: http://surl.li/qzvcp.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ