743-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

743-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу.
▪️7648 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️ Внутрішньо переміщені особи продовжують отримувати безкоштовну допомогу в Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА. Вчора в Івано-Франківській, Новояворівськ та Яворівській громадах працював Благодійний фонд «ChildFund Deutschland», який надав цільову допомогу родинам ВПО, в яких є діти до 18 років у вигляді сертифікатів на суму 4500 тисяч гривень для придбання продуктових товарів через мережу Рукавичка. Загалом допомогу отримало 150 родин. Рєстрація на отримання сертифікатів продовжується. Посилання на реєстраційну форму: https://ee.kobotoolbox.org/…/8a070c5134343dee0630282489….
▪️ Щоб підсилити воїнів 24 ОМБр імені короля Данила, Сколівська, Славська і Козівська громади передали на передову 100 FPV-дронів та комплект наземного обладнання. Відбулося це у співпраці зі Львівською ОВА та в межах Благодійний проєкт “Пташки Перемоги”: http://surl.li/rhrdh.
▪️ Тимчасово виконуючим обов’язки директора Немирівської лікарні став Антонишин Тарас Степанович. Кааліфікований спеціаліст, який вже 14 років працює у Немирові тепер буде виконувати функції керівника лікарні: http://surl.li/rhrez.
▪️ Рятувальники Яворівщини провели цікаве практичне заняття з учасниками ДЮРП Судововишнянського ліцею імені Тадея Дмитрасевича Судововишнянської міської ради: http://surl.li/rhrhh.
▪️На Львівщині почав діяти новий порядок перебування громадян у прикордонній смузі. Такі нововведення не стосуються жителів населених пунктів на контрольованих прикордонних територіях. Зокрема у Червоноградському, Яворівському, Самбірському, Львівському районах громадянам лише потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу.
Так перебувати та проводити роботи у місцевості 30-50 метрів від лінії державного кордону відтепер заборонено. Цю земельну ділянку визначили виключно для військовослужбовців та здійснення її охорони. Докладніше на сайті-
https://loda.gov.ua/news/93733.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ