771-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

771-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.
▪️7498 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▪️В укритті Львівського обласного клінічного перинатального центру відтепер працює перинатальний в мініатюрі. Про це поділився на своїй сторінці начальник Львівської ОВА Максим Козицький: http://surl.li/sfnua.
▪️Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення». Проєкт втілюється за сприяння Програми реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США. Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору за посиланням: http://bit.ly/3uXJFoh.
▪️Відбулася нарада з керівниками силових та правоохоронних структур району. Зокрема, на порядку денному контроль працівниками поліції за дотриманням режиму комендантської години; щодо заборони продажу алкоголю військовим, комунікація між силовими структурами, органами місцевого самоврядування, Яворівський РТЦК та СП та прикордонниками. Детальніше про важливе за посиланням: http://surl.li/sfnuy.
▪️Соціальна служба Яворівської громади отримала нову техніку від благодійного фонду. Фонд “Польський центр міжнародної допомоги” за фінансування уряду Тайваню передав КЗ ЯМР “Центр надання соціальних послуг” дві нові пральні машини, бойлер та швейну машинку. Окрім побутової техніки, Фонд також передав дитячі та дорослі підгузки для підопічних Центру та ВПО, що проживають у прихистку нашої громади. Найближчим часом очікується ще допомога від Фонду у вигляді продуктових наборів: http://surl.li/sfnvt.
▪️Новояворівська міська рада уклала Меморандум з Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА та ТОВ «Smart Ticket Technology» щодо реалізації механізму пільгового проїзду окремих категорій громадян в пасажирському транспорті. Це означає, що перевізники отримуватимуть компенсацію витрат від Новояворівська міська рада за надання транспортних послуг мешканцям нашої громади, що належать до населення пільгових категорій проїзду. Додам, що Новояворівська громада одна з перших в Україні впроваджує автоматизовану систему обліку оплати проїзду (е-квиток). Кожен зможе розрахуватися за проїзд у транспорті банківською карткою, смарт-годинником чи смартфоном вже за декілька місяців: http://surl.li/sfzlvм.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ