8-річний хлопчик з Яворова потрапив до реанімації з підозрою на сказ

Хлопця госпіталізували до реанімації після того, як його подряпав кіт.

У четвер, 3 вересня, до Пустомитівської центральної районної лікарні з Яворова госпіталізували 8-річного хлопчика, в якого є підозра на сказ. Його на вулиці подряпав невідомий кіт. Хлопець у реанімації. Про це повідомляє Гал-Інфо, посилаючись на ZAXID.NET.

Як повідомили лікарям батьки, кіт накинувся на хлопця на вулиці, подряпав його. Бродячий це кіт чи когось із господарів, вони не знають.

Батьки відразу звернулися по медичну допомогу до чергового лікаря, хлопчика огляну хірург, обробив рану і йому призначили препарати від сказу – антирабічну вакцину.

«Хлопчик отримав дві дози препарату, на другу дозу отримав реакцію. У нього піднялася температура, було погане самопочуття, боліли руки, ноги. Хочу наголосити, що у хлопчика ще не діагностовано сказ, є лише підозра. Сьогодні його госпіталізували у Пустомитівську районну лікарню», – повідомила ZAXID.NET в.о. районного педіатра Тетяна Гунькало.

Як повідомила ZAXID.NET в.о.начмеда Пустомитівської районної лікарні Наталія Максим, є підозра на сказ. Хлопчик в реанімації.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ