813-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

813-й день війни. Про важливе для мешканців Яворівського району за добу.
▫️З 00:00 16 травня у Львові та області запровадять графіки погодинних відключень електроенергії. Це розпорядження НЕК “Укренерго” – NPC Ukrenergo.
Причина: дефіцит потужності внаслідок масованих атак окупантів на енергосистему України.
Дізнатися свою групу відключень ви можете за допомогою:
▪️сайту Львівобленерго, розділ «Чому немає світла»: https://poweron.loe.lviv.ua/
▪️чат-бота «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів): https://www.viber.com/loebot
▪️чат-бота «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів): https://t.me/loeserviceBot
▪️чат-бота «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів): www.viber.com/loebiznesbot
▪️чат-бота «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів): https://t.me/loebiznesbot
▫️7362 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️Мешканці Яворівщини вкотре об’єдналися у благодійній акції на підтримку ЗСУ. Жінки села Коти щотижня збираються у Народному домі та власноруч плетуть маскувальну сітку для наших військовослужбовців на передову. Розпочали благодійну акцію ще з початку війни і дотепер продовжують, коли мають замовлення від хлопців. За весь період мешканці відправили не один десяток сіток: http://surl.li/trmob
.
▫️В Офісі підтримки цивільного населення при Яворівській ВА продовжують надавати безкоштовну допомогу мешканцям району. Вчора психолог офісу надав черові індивідуальні консультації для внутрішньо переміщених осіб та ветеранів війни. Також юрист Благодійного фонду “Норвезька організація у справах біженців” надав консультації жителям. Нагадаю, при Яворівській ВА Офіс розташований у “Будинку воїна” в центрі міста Яворів по вулиці Шашкевича, 1 А. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 09.00 год до 17.00 год. Контактний номер телефону: 0674710344.
▫️Ще один трактор марки «Lovol» з причіпом отримало підприємство з бюджету Новояворівської міської ради вартістю 1 265 600 грн, також невдовзі автопарк підприємства поповниться новим причіпом: http://surl.li/trmps
.
▫️На Львівщині ветерани та члени їх сімей можуть отримати кошти на підтримку підприємницької діяльності. На цей рік в обласному бюджеті на цю підтримку передбачили 10 млн грн. Тому заохочуємо скористатися такою можливістю – вирости як підприємець, реалізувати свої ідеї, підтримати економіку області. Детальніше у ролику-https://www.facebook.com/A.Hodyk/videos/328229600077500.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ