862-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

862-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.
▪️У ніч на 4 липня 2024 року противник атакував 22-ма ударними БпЛА типу «Shahed» із Курської області рф. В результаті бойової роботи збито 21 «шахед» у межах Київської, Чернігівської, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської та Полтавської областей.
▪️7225 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️ Черлідерки зі Львівщини стали чемпіонками Європи-2024. Завдяки цій перемозі Україна отримала ліцензію на Всесвітні Ігри-2025 року, у програмі яких дебютуватиме черліденг. Вітаю дівчат та бажаємо гідно представити Україну на майбутніх змаганнях. Виступи наших спортсменок можна переглянути тут -https://loda.gov.ua/news/109473
.
▪️ Залишилось 2 дні до кінця прийому заявок на третій обласний конкурс журналістських робіт імені Героя України Тараса Матвіїва. Подати заявку можна до 5 липня за покликанням: http://surl.li/ugtro
▪️На жаль, 4 людини загинуло на воді протягом тижня, з них – 2 дитини. Трагічні випадки сталися у смт Івано-Франкове, с. Ясниська Івано-Франківської територіальної громади та с. Чернилява Яворівської територіальної громади.
Будьте обережні під час відпочинку на водоймі. Бо, цьогорічна статистика просто вражає – з початку літа на водних об’єктах Яворівського району загинуло 5 людей, з них – 2 дитини. Обирайте лише пристосовані для купання місця, на запливайте надто далеко, особливо у незнайомих водоймах. Бережіть дітей.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ