866-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

866-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.
▪️Уночі 8 липня 2024 року ворог атакував Україну ракетами повітряного та наземного базування: 4-ма Х-101 із літаків стратегічної авіації Ту-95МС (район пусків – повітряний простір Саратовської обл. – рф) та 2-ма балістичними ракетами «Іскандер-М» (райони пусків – Курська обл. – рф, Крим).
За результатами бойової роботи протиповітряною обороною знищено 3 крилаті ракети Х-101 у Житомирській та Черкаській областях.
▪️У районі була пожежа житлового будинку с. Бірки та сухої трава м. Яворів.
▪️7220 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️ У Івано-Франківській громаді освятили та відкрили спортивного майданчика на території Янівського громадського ставу. З нагоди відкриття відбувся благодійний турнір з паркового волейболу. Участь в турнірі взяло 8 команд, які представляли гравці з Янова, Вороцева, Ямельні, Страдча та Рясного: http://surl.li/swquzj
.
▪️На Львівщині провели перший табір для ветеранів – Veteran Camp. У таборі взяли участь 47 ветеранів та їхніх рідних. В межах проєкту спортивних можливостей Ліга Нескорених для наших воїнів та ветеранів запланували ще багато крутих спортивних пропозицій. Усі тренування – безкоштовні. Слідкуйте за анонсами у соцмережах Управління молоді та спорту Львівської ОДА, і розкажіть про них нашим оборонцям.
▪️ У Храмі Вознесіння Господнього міста Мостиськ відбувся концерт скрипкової музики під назвою «Молитва за мир». Захід був організований викладачами Мостиської ДШМ Бішко Л.Я. та Бішко В.П: http://surl.li/sbeepq
.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ