870-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

870-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.
▪️Увечері 11 липня 2024 року окупанти атакували із літаків стратегічної авіації 5-ма крилатими ракетами повітряного базування типу Х-101 (пуски із Саратовської обл. – рф.), а протягом ночі – 19-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» та безпілотниками невстановленого типу із районів Приморсько-Ахтарськ, Курська обл. – рф. Основний напрямок удару – Старокостянтинів. В результаті протиповітряного бою ракети було збито у Хмельницькій, Сумській та Черкаській областях. Також протиповітряною обороною збито 11 «шахедів» та безпілотників невстановленого типу у Миколаївській, Київській, Вінницькій, Хмельницькій, Херсонській та Сумській областях. Решта вісім безпілотників локаційно втрачено. Імовірно, з метою перевантаження протиповітряної оборони, ворог використовує імітатори ударних БпЛА. Інформація щодо постраждали та руйнувань не надходила.
▪️7202 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
Почесним нагрудним знаком “Хрест хоробрих”(посмертно) нагородили захисника Івано -Франківської громади – Мирослава Гладкого. Нагороду отримала мати Героя – Катерина Йосипівна. Вічна слава та шана Герою: http://surl.li/qwaggq.
▪️У Новояворівську відбулася спільна молитва з батьками Героїв Тараса Мисика та Юрія Костіва з нагоди 10-ї річниці з дня трагічної загибелі воїнів від масованого ракетного удару під Зеленопіллям. Вічна пам’ять і слава нашим Захисникам: http://surl.li/trzchz.
▪️ Упродовж останньої доби Президент України Володимир Зеленський провів у США ще низку важливих зустрічей. Докладно про результати цих зустрічей розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький-http://surl.li/nduwhy.
▪️ На Львівщині діє обмеження руху великовагового транспорту на дорогах при температурі вище +28°C.Патрульна поліція Львівської області радить водіям здійснювати відстій на стоянках до зниження температурних показників. Це безпосередньо допомагає зберегти дорожнє покриття. Обмеження НЕ діють для транспорту, що перевозить вантажі, які є небезпечними або швидко псуються, пов’язані із запобіганням/ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій тощо. А також живі тварини чи птицю: http://surl.li/gsjcjk.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ