936-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

936-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.
Сьогодні Яворівщина прощається з Захисником:
????️Лукницький Руслан Богданович. Вічна пам’ять Воїну.
▪️З вікна дев’ятиповерхівки у Новояворівську випала 12-річна дівчинка, на жаль загинула. Щирі співчуття рідним.
▪️У ніч на 16 вересня 2024 року противник атакував ударними БпЛА типу «Shahed-131/136». Із 20.00 15.09 по 06.00 16.09 радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід 56 ударних БплА (пуски із Курська та Єйська – рф). Основний напрямок удару – Київщина. Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 53 ворожі ударні БпЛА у Київській, Черкаській, Вінницькій, Полтавській, Сумській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Дніпропетровській та Черкаській областях. Ще три ворожі безпілотники локаційно втрачені у кількох регіонах, попередньо без постраждалих та наслідків. Разом – до перемоги!
▪️7111 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▪️Ще одна щаслива новина для всієї Львівської області! Серед тих, хто вчора повернувся з полону додому, є наш земляк зі Стрийського району – Іван Сокаль. Aзoвeць понад два роки пробув у неволі. Іване, вітаємо вдома і дякуємо за все. Вірю, що повернемо всіх наших людей: http://surl.li/efxmxn
.
▪️На Львівщині продовжаться рясні опади та пориви вітру. Про це повідомили у Львівський регіональний центр з гідрометеорології. Зокрема сьогодні по території області прогнозують значні дощі. Також можливі пориви східного вітру від 15 до 20 м/с. У центрі попереджають про небезпечні метеорологічні явища: оголошено І рівень небезпечності – жовтий. Будьте обережні.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ