Активісти здійснили рейди на «Грушів» та «Угринів»

15 та 16 червня 2018 року активісти ГО «Автоєвросила», «Рабів до раю не пускають», «Будуймо Україну разом», «Варта-1», «Пріоритет права» здійснили акції на постах Львівської митниці для виявлення незаконного перевезення вантажів та ймовірних корупційних схем.
Про це повідомляють активісти Олег Наконечний («Автоєвросила») та Іван Спринський («Рабів до раю не пускають»).
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
«На двох митних постах, які об’їхали, а саме: «Грушів» та «Угринів», ми виявили низку порушень, про які повідомимо правоохоронні органи», – розповідає Олег Наконечний.
«Ми втомились від системних відмовок керівництва Львівської митниці, тому, крім системних рейдів по митних постах, у скорому часі представимо інформаційний ресурс kontrabas.info, на якому власне і викладемо повністю ближче до кінця літа всю інсайдерську інформацію, яку нам вдасться зібрати», – повідомив Іван Спринський.
Громадські організації закликають у разі виявлення фактів корупції на митниці повідомляти за телефонами: ‭067 223 2244‬ Андрій Романчак (ГО «Варта-1»), 098 000 2030 Ігор Фінканін (ГО «БУР»), 098 858 3663 Іван Спринський (ГО «РДРНП»), 096 990 9904 Олег Наконечний (ГО «Автоєвросила»).
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ