Американські генерали відвідали полігон

Американська військова делегація на чолі з командувачем Сухопутних військ США в Європі генерал-лейтенантом Беном Ходжесом під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні ознайомилася з підготовкою українських військових, об’єктами навчально-матеріальної бази та інфраструктури МЦМБ.
«Тут, на полігоні, зараз перебуває дві з половиною сотні американських військовослужбовців, які надають допомогу у підготовці підрозділів Української армії. Це гарний приклад того, що США продовжуватимуть підтримувати Україну. Я можу із впевненістю сказати: якість підготовки та навчально-матеріальної бази стрімко зростає», — сказав генерал-лейтенант Ходжес.
У складі делегації працювали також начальник штабу Сухопутних військ США в Європі бригадний генерал Кай Рохршнайдер, заступник командувача Сухопутних військ США в Європі генерал-майор Тімоті Макгуайр, заступник командира 4-ї піхотної дивізії Сухопутних військ США бригадний генерал Крістофер Донехью та ще низка представників Сухопутних військ США в Європі.
Нагадаємо, що Верховна Рада України дозволила допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2017 році для участі у військових навчаннях.
Як відомо, Міністр оборони Канади Харджит Саджан українською написав про продовження тренувальної військової місії UNIFIER Україні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ