Американські військові влаштували осіннє свято для дітей

Американські військові влаштували осіннє свято для понад півтори сотні українських дітей, чиї батьки проходять службу у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.
Хлопці та дівчата боролись за звання найспритніших у кидках м’яча до баскетбольного кошика, змаганнях з імпровізованого боулінга, влучності стрільби із дитячої зброї по мішеням, різноманітних естафетах та інших конкурсах. Варто зазначити, що українській малечі ідея закордонних військових прийшлася до вподоби.
З ідеєю влаштувати це свято, за словами начальника прес-служби міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ капітана Віталія Ілика, до нього звернулася його американська колега Кайла Крістофер.
До організації та безпосереднього проведення свята було задіяно чимало військовослужбовців американського компоненту JMTG-U. Всі вони охоче допомагали малечі в конкурсах, нагороджуючи кожного, не залежно від результати солодким смаколиком. Цікаво також, що українські діти завдяки ігровій формі спілкування із дорослими не відчували жодних проблем через мовний бар’єр.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ