Апаратна нарада в Яворівській райдержадміністрації

6 березня відбулася щотижнева оперативна нарада Яворівської райдержадміністрації, де було розглянуто ряд важливих питань. Нарада пройшла за участі голови районної ради, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації.
Голова райдержадміністрації інформував присутніх про проведені протягом минулого тижня зустрічі та події, які відбувалися в Яворівському районі.
Також було розглянуто питання виконання бюджету, попередження спалення сухостою в екосистемах, проведення благоустрою, проходження медоглядів працівників, подача заявок на ДФРР та інше.
Начальник відділу освіти Михайло Дорош доповів про опорні школи, які діятимуть в Яворівському районі, стан навчальних закладів до завершення опалювального періоду.
Заступник керівника управління соціального захисту населення Уляна Ганусяк ознайомила присутніх із роботою щодо виплат соціальної допомоги малозабезпеченим мешканцям району.
З інформацію про роботу Яворівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виступила директор Наталія Вдовенко, яка поінформувала, що 10 березня відбудеться зустріч з добровольцями, які захищали рубежі України на східних кордонах, так як ВРУ оголосила про відзначення Дня добровольця 14 березня.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ