Більше 250 фігуристів боролись за Lviv Trophy-2017 в Новояворівську

Новояворівськ прийняв третій етап всеукраїнських змагань з фігурного катання Львів Трофі – 2017. Впродовж двох днів спортсмени з 11 областей країни та гості з-за кордону визначали найкращих у юніорській та юнацькій категоріях. На льодовій арені в Новояворівську зібралось понад дві сотні спортсменів зі всієї України. Конкуренцію їм склали спортсмени з Молдови та Білорусі.
Окрім технічної складової, судді оцінювали й артистичні елементи виступу фігуристів. В артистичній частині оцінюють 5 елементів: «Володіння ковзанами, так звана інтерпретація, тобто дітки повинні в музику інтерпретувати ту програми, яку їм ставить тренер. А також композиція, хореографія і перехід між елементами», – розповіла президент Всеукраїнської ліги фігурного катання Тамара Цимбал.
Лідерами другого змагального дня були спортсмени з Молдови. Виступ Еліни Шавги оцінили найвище вдовільній програмі кандидатів у майстри спорту, а от серед юніорів-аматорів першою була Аліна Гармановська.
Це третій етап всеукраїнської ліги фігурного катання. Напередодні змагання відбулись у Дніпрі та Вінниці. Наступні змагання планують у Кременчуці, Чернігові та Херсоні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ