Брат загиблої у ДТП в Ямельні благає допомогти

Нагадаємо, вчора, 18 серпня 2017 року, сталась ДТП у напрямку села Ямельня.
Брат загиблої, в моторошній ДТП, Степан Мацевко, у Facebook, просить допомоги, шукає очевидців події та звертається до всіх:
“Друзі, вчора в мене в родині сталася біда.
Петро Димінський вбив мою сестру Наталю Трілу.
Близько 15.00 год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталась страшна ДТП, в якій загинула моя сестра. Після ДТП Петро Димінський, не надавши першої медичної допомоги, пересів в позашляховик Lexus (н/з ВС0222СК) і змився у невідомому напрямку. Після чого до авто Димінського підійшов його охоронець і стверджував, що це він був за кермом Мерседеса.
Зіткнення було дуже сильним, з авто сестри не залишилося нічого, мерседес злетів у кювет і врізався в дерево. Але чомусь на водію, який стверджує що був за кермом, нема жодної подряпини чи синця. Також є свідки, які бачили як Димінський пересідав у позашляховик. Тепер він максимально замітає сліди і уникає кримінальної відповідальності.
Не можна залишати вбивцю без покарання. Якщо ця потвора зараз уникне відповідальності – завтра вона і надалі буде вбивати невинних людей.
Прошу Вашої допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів.
ДТП сталася близько 15.10 год. в с. Ямельня.
Мої контактні дані:
тел. 067 67 00 762
email: matsevko.s@i.ua “

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ