Центр екологічної освіти на Яворівщині

У с. Верещиця Яворівського району, що на території Яворівського національного природного парку, збудують Центр екологічної освіти.
Про це розповіла виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» Галина Литвин.
За її словами, центр збудують у межах реалізації транскордонного проекту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» упродовж 2018-2020 рр. Він спрямований на покращення туристичної інфраструктури та підвищення привабливості транскордонного регіону Розточчя.
«У результаті реалізації проекту також покращать стан/збудують 327 км транскордонного велосипедного маршруту, збудують Геотуристичний центр у місцевості Ліпско-Полісся, здійснять промоційну кампанію активного туризму у прикордонні, – зазначила Галина Литвин. – Розмір гранту ЄС становить понад 1,8 млн євро».
Також вона додала, що проект втілюватиметься 6 партнерами: з Львівської області – Яворівським національним природним парком, Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна», Департаментом екології та природних ресурсів Львівської ОДА та з Люблінського воєводства – гміною Замостя, Маршалківським управлінням Люблінського воєводтва та Розточанським природним парком.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ