Частина невикористаної суми субсидії

Як інформує управління соціального захисту населення Яворівської райдержадміністрації, Постановою Кабінету Міністрів України № 300 від 26.04.2017 року (набрала чинності з 01.05.2017) передбачено монетизацію частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, та електропостачання для індивідуального опалення.
Сім’ї, які для опалення використовують електроенергію чи природний газ та станом на 01.05.2017 року на рахунку мають невикористану суму субсидій –мають право одержати зекономлені кошти (не більше еквівалента вартості 100 куб.м природного газу або 150 кВт*г електричної енергії).
Для цього необхідно до 01.09.2017 року подати до управління соціального захисту населення заяву (при собі мати паспорт, ідентифікаційний номер, номер банківського рахунку для зарахування коштів). Заяву повинна подавати особа, яка була заявником субсидії.
Виплата частини зекономленої субсидії буде проводитися за вибором особи через:
– поштове відділення зв’язку (гроші надійдуть у місцеве поштове відділення за місцем реєстрації (для орендарів – за місцем фактичного проживання) заявника і будуть виплачені після пред’явлення паспорта).
– банк (заявнику необхідно відкрити рахунок у банку і долучити до заяви реквізити банківського рахунку. На момент подання заяви рахунок повинен бути відкритий).
Фінансування виплати частини невикористаних сум субсидій буде проводитись після затвердження окремого порядку фінансування відповідних видатків (орієнтовно у вересні 2017 року).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ