Чемпіонат з фігурного катання у Новояворівську

У суботу, 27 січня 2018 року, у місті Новояворівськ, на Льодовій арені відбулись урочистості з нагоди відкриття чемпіонату Львівської області з фігурного катання на ковзанах LVIV TROPHY 2018. На лід вийшло понад 300 учасників.
Юних фігуристів, які прибули в Новояворівськ не лише з Львова, а й з інших міст, а навіть – Молдови, вітали президент Всеукраїнської ліги фігурного катання, голова Федерації хокею Львівщини, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, голови Яворівських РДА та районної ради – відповідно та інші.
Президент Всеукраїнської ліги фігурного катання Тамара Цимбал вручила Подяки начальнику управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрієві Майбороді та голові Федерації хокею Львівщини Миколі Романюку – за вагомий внесок у розвиток та пропаганду фігурного катання на ковзанах.
На крижану арену Новояворівського льодового палацу вийшли фігуристи з Чернівців, Тернополя, Вінниці, Рівного, Житомира, Києва, Сум, Богуслава, Білої Церкви, Дніпра, Кривого Рогу, Харкова, Миколаєва, Одеси, з Молдови.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ