Чергова XXІІІ сесія депутатів VІІ скликання Новояворівської міської ради

У четвер, 8 червня 2017 року, о 10.00 год. у приміщенні сесійної зали міської ради скликається чергова XXІІІ сесія депутатів VІІ скликання Новояворівської міської ради.
Пропонований порядок денний:
1 .Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2017 рік.
2. Про затвердження розпорядження міського голови в міжсесійний період.
3. Про внесення змін до рішення Новояворівської міської ради від 8 грудня 2015 року №14 «Про утворення постійно діючої комісії з питань інвестиційних внесків на розвиток соціальної інфраструктури міста.
4. Про внесення змін до рішення Новояворівської міської ради від 26 серпня 2016 року №231 «Про створення тендерного комітету Новояворівської міської ради.
5. Про затвердження оцінки майна об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради.
6. Про надання дозволу на приватизацію об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради.
7. Про звіт директора МКП «Новояворівськводоканал» п. Дороша Р.Т. щодо господарської діяльності міського комунального підприємства «Новояворівськводоканал».
8. Про списання частини основних засобів, які перебувають на балансі МКП «Новояворівськводоканал»
9.Про передачу з балансу КП «Новояворівськжитло» на баланс ОСББ «Вербицького 9» житлового будинку №9 по вул. М.Вербицького в м. Новояворівськ.
10. Про надання права оренди елементів благоустрою для встановлення літнього шатра по вул. Шухевича, 6А (біля «Фуршет») для ФОП Антуфєв Я.М.
11. Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. А. Шептицького, 7 у м. Новояворівську для ФОП Лещишина М.М.
12. Про надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасової споруди по вул. С. Бандери м. Новояворівська для ФОП Крив’як Н.М.
13. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. І. Франка, 4 у м. Новояворівську для ПП «Мінд Плюс».
14. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. С. Бандери, 1 для ПП «Орхідея».
15. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. Ю. Липи, 2 (біля «ОВЕД») для ФОП Лаврик З.М.
16. Про поновлення права оренди елементів благоустрою для обслуговування тимчасових споруд по вул. С. Бандери, вул. І. Мазепи у м. Новояворівську.
17. Про надання права оренди елементів благоустрою з метою розміщення торгівельних рядів для торгівлі сільськогосподарською продукцією для ФОП Середа Я.М.
18. Про розгляд заяви щодо продовження дії права оренди елементів благоустрою по вул. 50-ліття УПА, 5 у м. Новояворівську для ФОП Стадник О.М.
19. Про розгляд заяви щодо продовження дії права оренди елементів благоустрою по вул. С. Бандери та вул. Т.Шевченка м. Новояворівська для ФОП Білявця В.П.
20. Про розгляд заяви щодо продовження дії права оренди елементів благоустрою по вул. С. Бандери у м. Новояворівську для ФО-П Тесля М.С.
21. Про розгляд заяви щодо продовження дії права оренди елементів благоустрою по вул. С. Бандери, (біля кафе «Фонтан») у м. Новояворівську для ФО-П Демус М.І.
22. Про розгляд заяви щодо продовження дії права оренди елементів благоустрою по вул. Ю. Липи, 2 (біля «ОВЕД») для ФОП Лаврик З.М.
23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»).
24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»).
25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
26. Про передачу безоплатно у власність земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва.
27. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. С. Бандери для обслуговування трансформаторної підстанції та складських приміщень ТзОВ «Енергія-Новояворівськ».
28. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. С.Бандери для обслуговування газорозподільного пункту ТзОВ «Енергія-Новояворівськ».
29. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Привокзальна,5 для обслуговування викуплених об`єктів незавершеного будівництва з подальшим використанням під автобазу підприємства ТзОВ «Українська транспортна група».
30. Про поновлення договору оренди земельної ділянки в м. Новояворівську по вул. Шептицького,1 для обслуговування магазину Васьо Оксани Олексіївни.
31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м. Новояворівську (біля с.Стені) Ольшанській Ользі Григорівні.
32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Хомечку Петру Петровичу.
33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в м. Новояворівську (біля с.Когути) Сеник Марії Василівні.
34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Новояворівську по вул. С.Бандери біля будинку №10 для обслуговування встановленого павільйону Приватному підприємству «Рута».
35. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення Данилюк Володимиру Євгенійовичу.
36. Про передачу безоплатно у власність земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва (Мельничук, Дяків).
37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. С.Бандери,26 для ОСББ «Наш Явір».

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ