Чергова зустріч з членами родин загиблих учасників АТО в Яворові

16 лютого 2017 року відбулася чергова зустріч голови Яворівської райдержадміністрації з членами родин загиблих учасників АТО.
Свої проблеми сім’ї героїв АТО мали змогу обговорити із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації особисто та головами органів місцевого самоврядування на територіях, яких проживають дані родини.
Так, у рамках зустрічі батьки та дружини загиблих воїнів ставили питання, які їм досі не вдавалось вирішити, зокрема – оформлення документів на житло та отримання земельних ділянок. Також обговорили й питання вшанування загиблих, зокрема йшлось про встановлення меморіальних дошок на школах, видання та презентація «Книги пам’яті».
На зустрічі була присутня голова Благодійного Фонду «Сумна квітка» «Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО» Олена Круглікова, яка поінформувала родини про діяльність даного Фонду.
Також члени родин загиблих учасників АТО мали змогу поспілкуватися з Іриною Кіянкою – головою громадської організації «Генерація – плюс», яка повідомила родини про можливість проведення комплексного медичного обстеження для жінок на базі Львівських клінік.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ