Чиновникам районної влади Яворівщини виділили додатково 8630 тис. грн

Під час сьогоднішньої сесії, 1 березня 2019 року, депутати Яворівської районної ради схвалили програму забезпечення виконання Яворівською районною державною адміністрацією делегованих повнажень на 2019 рік, за якою збільшуються видатки для чиновників в сумі 8630 тис.грн.

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Яворівської РДА, виступаючи перед депутатами районної ради, проінформувала районних обранців, що державним бюджетом не повністю, а саме 15579 тис. грн. забезпечено заробітною платнею районних чиновників, що призводить до плинності кадрів.

«Даною програмою передбачається додатково на заробітну плату працівникам райдержадміністрації з нарахуваннями 7798,9 тис. грн., на оплату електроносіїв, придбання канцтоварів, придбання комп’ютерів та оргтехніки, на придбання паливно-мастильних матеріалів, на ремонт автомобіля та придбання запчастин, на технічне обслуговування та поточний ремонт приміщень, придбання меблів 831 тис.грн.» – йдеться у довідці до даної програми.

«Забезпечення чиновників високими зарплатами, які би мали фінансуватись з держбюджету а не коштами громади, в той час, коли не повністю забезпечені безкоштовними медикаментами жителі Яворівщини, дороги в жахливому стані виділяти кошти на премії виконавчій гілці влади неправильно і недоцільно. Депутати ВО “Свобода” утримались при прийнятті даної програми» – коментує Ікавий Ігор голова фракції ВО “Свобода” в Яворівській районній раді.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ