Цього року фестивалю “Молода Галичина” не буде

Враховуючи складну ситуацію, що охопила світ у зв’язку з епідемією коронавірусу, цьогоріч міжнародного пісенного фестивалю “Молода Галичина” не буде.

Про це йдеться на сторінці у Facebook фестивалю.

“ШАНОВНІ УЧАСНИКИ, КОЛЕГИ ТА ПАРТНЕРИ МІЖНАРОДНОГО ПІСЕННОГО ФЕСТИВАЛЮ «МОЛОДА ГАЛИЧИНА»!
Враховуючи складну ситуацію, що охопила світ у зв’язку з епідемією коронавірусу та неможливістю провести підготовчі заходи,оргкомітет та дирекція прийняли рішення перенести проведення нашого фестивалю на наступний рік.
Не втрачаємо оптимізму, – бажаємо усім Вам бути здоровими, щоб у наступному році неодмінно зустрітися!” – йдеться у повідомленні.

Довідка
Міжнародний фестиваль сучасної української пісні «Молода Галичина» — один з найстарших в Україні фестиваль-конкурс, який щорічно відбувається у місті Новояворівськ, з 7 по 12 липня.
Це професійна площадка для демонстрації вокальної майстерності перед професійним міжнародним журі, що обирає володаря Гран-Прі та лауреатів у різних музичних жанрах та вікових категоріях. Зазвичай, у конкурсній програмі бере участь близько 100-та молодих співаків з різних країн світу віком від 10-ти до 25-ти років.
У свій час володарями Гран-Прі та лауреатами «Молодої Галичини» стали відомі нині українські виконавці — народна артистка України Наталя Бучинська, Тіна Кароль, заслужені артисти України — Катерина Бужинська, Наталка Карпа, виконавиця Міка Ньютон, молоді композитори — Тимур Усманов, Руслан Талабіра, юні співачки Анастасія та Вікторія Петрик. Чимало лауреатів «Молодої Галичини» стали учасниками та фіналістами телевізійних музичних шоу — квартет «Діапазон», Шмагі, Катерина Рибак, Ян Костирко, Тетяна Олексієнко.
Щороку фестиваль приймає почесних та зіркових гостей — відомих українських композиторів та поетів, популярних артистів та митців, серед яких: Ніна Матвієнко, Василь Зінкевич, Руслана, Ані Лорак, Гайтана, Олександр Пономарьов, Анатолій Матвійчук, Піккардійська терція, Скрябін, Друга ріка, Mad Heads, ТіК, Скай, Юлія Лорд, Антитіла, Альоша, Дзідзьо, численні молодіжні гурти та юні артисти.

Більше новин на: Яворів Інфон

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ