День Пенсійного фонду України

14 березня в управлінні Пенсійного фонду України в Яворівському районі Львівської області проводився День Пенсійного фонду України. Начальник управління Галак Володимир Миколайович та заступник начальника управління Ющенко Ірина Михайлівна зустрічали мешканців міста.
У ході зустрічі Володимир Миколайович ознайомив з можливостями добровільної участі у системі загальнообов’язкового, а згодом і в накопичу вальній системі пенсійного страхування, розповів про залежність страхового стажу від сплати внесків, про наслідки нелегальних трудових відносин та отримання заробітної плати “в конвертах”.
Ірина Михайлівна проінформувала присутніх про зміни які відбулися з 1 січня 2017 року відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2017 рік”.
Відвідувачам була надана можливість ознайомитись з діяльністю управління та переконатись, що форми і методи інформаційно – роз’яснювальної роботи постійно вдосконалюються, технології покращуються, законодавство змінюється. Фахівці управління допомагають відвідувачам бути обізнаними та інформованими про всі зміни, які відбуваються в пенсійній сфері держави.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ