День відкритих дверей у Пенсійному фонді України

23 березня управлінням Пенсійного фонду України в Яворівському районі було проведено День відкритих дверей на тему “Веб-портал – дистанційний сервіс Пенсійного фонду України”.
Протягом заходу перший заступник начальника управління Оксана Корб’як розказала про основні функції та переваги веб-порталу, завдяки новим функціональним можливостям якого було значно розширено дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються ПФУ. Портал працює з дотриманням вимог захисту персональних даних, а процедура реєстрації є максимально спрощеною, можлива онлайн реєстрація по ЕЦП. До 1 квітня триває електронне декларування. Суб’єкти декларування інформацію про заробітну плату (дохід), з якої сплачено єдиний внесок на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, можуть отримати, використовуючи свій електронний цифровий підпис в персональному кабінеті веб-порталу електронних послуг. Для користувачів, що використовують електронний цифровий підпис, реєстрація на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду не потрібна, вона здійснюється автоматично. Також особливо цікавий електронний портал для пенсіонерів, адже завдяки цьому сервісу можна легко отримати дані з власної пенсійної справи.
На сьогоднійшній день управлінням зареєстровано 1287 громадян, в тому числі з початку року – 355. Постійно проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота по залученню громадян до реєстрації на веб – порталі.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ