Додому на щиті повертається наш захисник Луньо Василь Олексійович

Василь Олексійович – 55 річний уродженець Яворова, але значну частину свого дитинства і юність прожив у Нагачеві. Там же і закінчив середню школу, знайшов друзів, і улюблену справу – риболовлю. Після одруження переїхав до села Семирівка, де й залишив своє мирне життя.
За освітою був шофером і багато часу проводив за кермом на заробітках. Хотів, аби його сім’я жила в достатку, поповнювалась і була щасливою. Якийсь час працював у КЕЧі.
Пан Василь – дуже працьовитий чоловік, уважний до близьких, турботливий батько та люблячий чоловік. Сміливий, відданий, справедливий борець за свободу.
У березні 2022 року одразу з початком повномасштабного російського вторгнення Василь Олексійович одягнув військову форму та приєднався до лав 36-ї окремої бригади морської піхоти. Впродовж 1,5 роки відважно захищав українські кордони, пліч-о-пліч з побратимами захищав спокійний сон своєї великої родини і всієї України.
Але 30 жовтня 2023 року в Миколаєві старший матрос Луньо Василь Олексійович трагічно загинув під час виконання бойового завдання.
Висловлюємо щирі співчуття дружині, доньці, внукам, родичам, друзям та знайомим Василя Олексійовича. Вічна й світла пам’ять нашому Герою!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ