Додому востаннє повертається наш захисник Дутко Михайло Володимирович

38-річний чоловік народився і проживав у селі Наконечне Перше. Там провів усе дитинства, здобув середню освіту та знайшов багато друзів. Отримувати вищу освіту Михайло Володимирович пішов до Львова, вчився на радіомеханіка.
Після завершення навчання одразу взявся за роботу, хотів розвиватися, заробляти собі і своїй майбутній сім’ї на щасливе майбутнє. Довгий час Михайло віддав роботі на Bader.
Товариський, добрий, ввічливий, з почуттям гумору. Знайомі кажуть, що коли б хто не попросив допомоги – Михайло Володимирович не відмовляв, завжди старався допомогти. Любив пограти і подивитися футбол, а на вихідних не рідко займався ловлею риби. Це був відпочинок для душі.
В армії не служив, бойового досвіду не мав, але коли росія свавільно вторглася на територію нашої держави, чоловік не міг бути осторонь. Старший син Михайла зараз боронить терени України від окупантів.
Солдат Дутко Михайло Володимирович віддано виконував покладені на нього обов’язки із захисту територіальної цілісності Батьківщини, але 14 травня в районі населеного пункту Часів Яр (Бахмутський напрямок) героїчно загинув.
Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!
Орієнтований час зустрічі кортежу – сьогодні о 15:00 годині в селі Наконечне Перше.
Вічна пам’ять і слава Герою! Дякуємо за захист!
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ