Дорога в Європу перетворилась на болото

У селі Грушів на місті дороги утворилось болото.
Найбільше дорогу розмило у напрямку до пункту пропуску «Грушів-Будомеж» на кордоні з Польщею. Нагадаємо, найбільший автомобільний пункт пропуску на українсько-польському кордоні – «Грушів-Будомєж» відкрили у грудні 2013 року. Людям радять не їхати цією дорогою та тимчасово обирати інший пункт пропуску.
Також очевидці пишуть, що місцеві трактористи винайшли спосіб, як на цьому заробити. Вони пропонують за 50 гривень витягти застгрягле в болоті авто.
Ще минулого року, Львівська ОДА скерувала на погодження Кабміну пропозиції щодо ремонту доріг Т-14-03 Грушів-Немирів та 0142001 Яворів-Грушів за напрямком пункту пропуску «Грушів-Будомєж» на кордоні з Польщею.
За словами голови ЛОДА Олега Синютки, це забезпечить повноцінне функціонування цього міжнародного пункту пропуску. Окрім того, дозволить переорієнтувати значні пасажирські та вантажні потоки з інших міжнародних пунктів пропуску, зокрема Корчова-Краковець. Це, своєю чергою, спростить проходження митного контролю та зменшить черги на інших пунктах пропуску.
Загалом заплановано було здійснити капітальний ремонт відрізку автодороги Яворів-Грушів протяжністю у 20 км, а також відрізку Грушів-Немирів у понад 12 км. Здати дороги мали в експлуатацію ще наприкінці 2016 року.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ