Дзідзьо після нападу і досі перебуває в лікарні

Співак Дзідзьо (Михайло Хома) досі перебуває у лікарні, куди його госпіталізували після нападу, що стався в Києві незадовго до Нового року.
Артист повідомив, що проведе під наглядом лікарів ще приблизно 1,5 місяця, а реабілітація триватиме ще щонайменше півмісяця.

«До того треба дуже обережно ставитися. Потрібно, щоб зажило. Бо якщо неправильно заживе, може попасти інфекція і можуть бути постійно проблеми. Тому Новий рік і Різдво я провів у лікарні, щоб потім було краще», – поділився фронтмен гурту DZIDZIO.

Він пояснив, що йому пошкодили вухо, в якому він зазвичай тримає вушний монітор під час виступів.

«А поміняти вухо – це те саме, що навчитися лівою рукою писати. Тобто це звичка. Але не переживайте, вухо заживе, все буде добре», – запевнив Дзідзьо.

Водночас він зауважив, що наразі зарано говорити про дату відновлення концертів. Подумати про це можна буде в лютому, коли рана остаточно затягнеться.

Також артист прокоментував розслідування нападу на нього, яке триває.

«У нас є всі докази, відеоматеріали – все для того, щоб висвітлити це і показати, щоб в Україні такого не відбувалося. 2019 рік, у нас два Майдани, хлопці воюють в АТО, і щоб тут таке відбувалося – такого просто не може бути. І ми покажемо це спеціально, щоб того не було в Україні», – наголосив Михайло Хома.

Нагадаємо, 28 грудня невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом Дзідзьо. Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, подія сталася на вулиці Вікентія Хвойки у Подільському районі. Правоохоронці опитали потерпілого, який «отримав незначні тілесні ушкодження, відпрацьовують прилеглу до місця події територію та встановлюють записи з камер відеонагляду, які могли зафіксувати інцидент».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ