Дзідзьо розповів, як стався на нього напад

Співак Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо, прокоментував інцидент з нападом на нього і заявив про бажання довести на своєму прикладі, що в Україні існує закон і правосуддя. Відповідне відео оприлюднив у Facebook «Інформатор Київ».

«Підбігає людина, б’є мене в лице, потім друга людина б’є мене в друге лице. Вони побачили камери і почали всі втікати. Сіли в машини і почали поїхали», – розповів співак.

Нагадаємо, вчора, у п’ятницю, 28 грудня 2018 року, невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом Дзідзьо. Поліція ввела в столиці оперативний план «Перехоплення».

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, подія сталась на вулиці Вікентія Хвойки у Подільському районі. Близько 10:30 год. до чергової частини надійшло повідомлення про конфлікт поблизу радіостанції. На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

Правоохоронці опитали потерпілого, який «отримав незначні тілесні ушкодження, відпрацьовують прилеглу до місця події територію та встановлюють записи з камер відеонагляду, які могли зафіксувати інцидент».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ