Електроенергію ТЕЦ Новояворівська розподілятиме компанія-видобувач торфу

Агенство з розшуку та менеджменту активів визначилося з новими управителями двох ТЕЦ у Львівській області. Управителем з розподілу електричної енергії відтепер стане «Альтернатива- Т-ХХІ», основним видом діяльності якої, згідно з даними Opendatabot, є добування торфу, а статутний капітал становить лише 30 тис. грн., – пише Стопкор.

Зі слів директора ТОВ НВП “Енергія-Новоярівськ” Андрія Гнатуша, директор фірми ТОВ «Альтернатива- Т-ХХІ» є одночасно заступником директора ще одного підприємства – «Гарант Енерго-М». Саме з ним було вирішено продовжити ще на рік дію договору управління у частині розподілу електричної енергії, що виробляється на ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Нагадаємо, АРМА оголосило конкурс на управління двома ТЕЦ на Львівщині, який викликав немало питань у преси. На думку директора ТОВ НВП «Енергія-Новоярівськ» Андрія Гнатуша, в АРМА робили все для того, щоб залишити управління двома теплоенергоцентралями в руках «Гарант Енерго-М», а не комунальних підприємств міста.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ