Fujikura: Історії успіху

Оксана Кушнірецька для багатьох працівників «Фуджікури» – мов перша вчителька. Саме з нею сотні новачків вивчають історію компанії, опановують до дрібниць кожну деталь, яка є на виробництві. Усіх премудростей сама Оксана навчилася під час стажування в Румунії. Здібну ученицю помітили і запропонували навчати український персонал.
«В Румунії я навчалась лише на одному проекті, а в Україні вже вивчала інші проекти. Вивчала сама, вивчала з інженерами», – розповіла інструктор з виробничого навчання компанії «Фуджікура» Оксана Кушнірецька.
Працювала, вдосконалювалася і тепер знає до дрібниць геть усі процеси. Та й навчальні програми теж постійно вдосконалює.
«Ми добавили відеоматеріали, людям дуже цікаво дивитися відеоролики про процеси на виробництві, бо на екскурсії бачать все здалека, тому це незрозуміло. А ми вже пояснюємо їм так доступно», – сказала інструктор з виробничого навчання компанії «Фуджікура» Оксана Кушнірецька.
Робота, розповідає дівчина, її надихає. Хоча своє життя хотіла поєднати з комп’ютерами – за фахом вона аналітик комп’ютерних мереж.
«З кабельними мережами мій фах не має відношення, а більше з комп’ютерами пов’язаний. Але я люблю спілкуватися з людьми, тому мені та робота подобається. Мені це цікаво. Іноді люди навіть знаходять різні нові способи, методи, про які я не знаю. Вони самі знаходять і на цьому я від них можу повчитися», – додала Оксана Кушнірецька.
А ще дівчина навчилася сприймати людей такими, якими вони є і знаходити підхід до кожного. За півтора року в компанії виросла від оператора до інструктора. Та певна, що це лише початок.
«Я хочу і далі розвиватися кар’єрно. Я знаю, що наша компанія буде не тільки у Львові, вона ще буде в інших країнах. Тобто я ще хочу навчати людей і в інших країнах», – сказала Оксана.
Бо з власного досвіду знає, що «Фуджікура» – це та компанія, де сумлінною працею можна досягти будь-яких вершин.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ