«Галицькі Леви» у Львові відсвяткували День хокею

Учора, 23 лютого 2020 року, у Львові відсвяткували День хокею. Святкування складалось з хокейної гри на ковзанці на площі Ринок за участю представників Збройних Сил Канади та хокейної команди «Галицькі Леви». Окрім того всі охочі змогли спробувати себе у цьому виді спорту.

О 12:00 год. розпочалась урочиста церемонія відкриття, під час якої виступили високоповажні гості, прозвучали національні гімни та відбулось урочисте вкидання шайби.

Потім на центральній ковзанці міста відбулась хокейна гра між військовослужбовцями операції «ЮНІФАЄР» військової місії ЗС Канади в Україні та хокейною командою «Галицькі Леви». Завдяки цій грі у канадців була можливість поділитись своїми традиціями з громадою міста та продемонструвати вдячність за тепло та дружбу, які відчувають тут, в Україні.

Сам матч складався з двох періодів по 20 хвилин. Перерва між періодами стала найцікавішою частиною матчу, адже в цей час провели змагання із закидання шайби у ворота, до якого долучилися діти.

Ще одним цікавим моментом стало виконання пісні програми «Hockey Night in Canada» («Ніч хокею в Канаді») військовим оркестром Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ