Галицький районний суд оголосив рішення Андрію Гаращуку

Сьогодні, 5 січня 2018 року, суддя Галицького районного суду Львова Олег Юрків ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу для заступника міського голови Яворова Андрія Гаращука, якого звинувачують у отриманні та вимаганні хабара.
Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою громадянина Андрія Гаращука під вартою терміном на два місяці, або сплатити грошову заставу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів, що становить 88 100 грн. та не відлучатись із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.
Після судового засідання підозрюваного відправили до ізолятора тимчасового тримання, однак адвокати Андрія Гаращука до кінця робочого дня внесли необхідну суму застави та звільнили його з під варти.
Нагадаємо, учора, 4 січня 2018 року, ГУ Нацполіції у Львівській області сповістило про затримання заступника голови містя Яворів.
«Працівники Управління захисту економіки в Львівській області Нацполіції задокументували злочинну схему «додаткового заробітку» заступником голови однієї з міськрад області. За хабар у розмірі 1000 доларів США, чиновник пообіцяв підприємцю посприяти у встановленні двох пунктів обміну валюти. Фігуранту загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України», – зазначали правоохоронці.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ