Історія про мужніх Воїнів 24 ОМБр імені короля Данила

Максим і Сашко рідні брати. В королівській бригаді служать за контрактом в протитанковому взводі одного із батальйонів. «Велику війну» зустріли на бойових позиціях, які бригада тримала ще з травня минулого року. Тож воюють брати, без ротацій та відпусток, вже більше року. Та від цього ні мотивації, ні бажання бити ворога не зменшилось, жартують хлопці та вже серйозно додають, що не час зараз про це думати. Доля дала нам шанс нарешті побороти московську гідру та забезпечити мирне життя своїм дітям. Тож, навіть, через «не можу» мусимо цим шансом скористатися.
До речі, про дітей. Максим та Сашко не самі у сім’ї. В них ще двоє братів та четверо сестер. Старший брат також військовий. Зараз проходить навчальні курси для отримання сержантського звання. Четверо сестер чекають дома та моляться за нас. Оскільки ми всі троє живі та здорові, сестринські молитви допомагають. – кажуть наші герої.
Допомагає також і братерський зв’язок. Хлопці кажуть, що завжди, а особливо під час боїв стараються триматися разом і не втрачати один одного із виду. Так, в будь якій ситуації є людина, яка прийде на допомогу. Це дає впевненість та бойовий драйв. Хоча, зараз під час війни, весь народ став як одна велика родина. Саме тому, ми і переможемо, адже тримаємось разом – впевнено кажуть хлопці.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ