Камери відеонагляду у школах Яворівщини

Після встановлення камер відеоспостереження у громадських місцях м. Новояворівськ, відеонагляд почали впроваджувати і в місцевих школах. Камери вже встановили у 3 навчальних закладах.

Наразі камери встановлюють у школах з великою кількістю учнів, але з часом обладнати планують ще більше навчальних закладів Яворівського району.

Відеокамери вже працюють у школі №1 та школі №3. 64 камери відеонагляду встановили по периметру шкіл та всередині – у холах і коридорах. Камери придбано за кошти виділені з районного бюджету у сумі 410 тисяч гривень

Невдовзі встановлять камери відеоспостереження в Опорному закладі «Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім.Івана Франка».

Камери в школах встановлюють з метою підвищення рівня безпеки дітей, недопущення проникнення в школи сторонніх осіб, попередження правопорушень в освітньому середовищі.

У 2018 році сучасні камери відеоспостереження встановлено у 4 загальноосвітніх закладах Яворівського району, а саме у Яворівській гімназії ім.О.Маковея – 16 камер, Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – 16 камер, Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім.Т.Шевченка – 28 камер, Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – 26 камер. Камери придбано за кошти виділені з районного бюджету у сумі – 480 тисяч гривень.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ