Київстар безоплатно забезпечить укриття Новояворівська доступом до Wi-Fi

Компанія наголошує на важливості дотримувати правил безпеки та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, тому від початку війни безоплатно забезпечує бомбосховища та укриття доступом до Wі-Fі.
На сьогодні ним обладнані вже понад 1200 таких об’єктів по всій Україні. У Новояворівську оператор також активно підключає укриття та закликає мешканців міста звертатись із запитом щодо підключення укриття в їхньому будинку. Для цього потрібно надіслати запит на електронну адресу wifi@kyivstar.net, зазначивши свої контакти й адресу підключення. Інженери оператора перевірять технічну можливість підключення та повідомлять час, який знадобиться для виконання запиту.
«Кожен із нас зараз робить свій внесок у наближення перемоги, а наше головне завдання – забезпечити громадян мобільним чи фіксованим зв’язком. Тому Київстар одразу запропонував свою допомогу, щоб забезпечити бомбосховища інтернетом, і підтримує колег-провайдерів, які також активно реалізовують таку ініціативу», – прокоментував Сергій Сухорук, керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ