Команда Яворівського району у ХХVІ комплексних Іграх Львівщини

10 червня 2017 року, у Трускавці, у плавальному басейні дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» проходили ХХVІ обласні комплексні Ігри Львівщини 2017 року. Команда Яворівського району взяла участь у цих змаганнях і посіли четверте командне місце серед 22 команд усіх районів та міст Львівської області.
Особливістю таких змагань є їх спільний формат проведення, що дозволяє спортсменам різних груп спілкуватися між собою, обмінюватися досвідом з ветеранами спорту й перш за все інтегрувати у суспільне життя осіб з інвалідністю, розуміти й вирішувати проблеми доступності спортивної інфраструктури тощо.
Вперше цьогоріч до участі у змаганнях долучаються збірні команди об’єднаних територіальних громад.
З метою ефективної організації масового спорту, залучення різних груп населення області до регулярних занять різними видами спорту, пропаганди здорового способу життя у Львівській області щороку проводяться комплексні спортивні ігри Львівщини у категоріях «Дорослі спортсмени», «Ветерани спорту», «Спортсмени з інвалідністю» (для школярів і студентів проводяться окремі змагання під егідою обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОіН України).
У 2017 році відбуватимуться:
– ХХVІ спортивні Ігри Львівщини (вік учасників від 18 років і старші);
– Х обласні Ігри ветеранів спорту (вік учасників від 40 років і старші);
– ІІІ Спортивні ігри серед осіб з інвалідністю (за нозологіями: з вадами зору; слуху і ураженням опорно-рухового апарату, віком до 50 років).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ