Львівська мерія не прийняла у власність ділянку, виділену під сміттєпереробний комплекс

Станом на сьогодні, 15 лютого, Львівська міськрада так і не прийняла у комунальну власність та не зареєструвала речове право на ділянку на території Яворівської «Сірки», яка була передана їй під будівництво сміттєпереробного комплексу.
Про це повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.
«На жаль, на сьогоднішній день ділянка не є зареєстрована. Посадовці Львівської міськради не побажали зареєструвати своє речове право на цю земельну ділянку», – повідомила І.Гримак.
З її слів, у питанні сміттєвої проблеми Львівська міськрада спілкується з ЛОДА «через засоби масової інформації».
Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка повідомляв, що 30 січня ділянку на території Яворівської «Сірки» офіційно передано Львову.
«Підписано розпорядження голови ЛОДА про передачу ЛКП «Збиранка» території для будівництва комплексу з утилізації і переробки ТПВ. ЛКП зобов’язане зареєструвати цю ділянку. Cесія Львівської міськради має прийняти ділянку у комунальну власність Львова», – повідомив О.Синютка.
27 січня під час візиту до Львова Прем’єр Володимир Гройсман дав доручення Львівській ОДА передати Львову земельну ділянку на території Яворівського ДГХП «Сірка» площею 12,5 га.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ