Митник Анатолій. Герою України виповнилось би 46 років…

Анатолій Митник – міліціонер батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1», 22 жовтня 2017 року йому виповнилось би 46 років…
Народився Герой України 22 жовтня 1971 р., у с. Наконечне Перше, Яворівський район.
Загинув 30 серпня 2014 р. у бою біля с. Піски Ясинуватського району Донецької області. Похований у рідному с. Наконечне Перше.
mitnik

Вдома залишились дружина Ірина, син Анатолій, донька Сніжана, сестра. В часі перебування у відпустці встановив на подвір’ї державний прапор, який після смерті вояка його син Анатолій не дозволив прибрати. Анатолія написав в одній із соціальних мереж: «Герої не вмирають! І ти, рідненький, не помер, ти навічно залишишся не лише в моєму серці, а й в серцях всіх, хто хоч трішки був знайомий з тобою. А я не здамся, я достойно проживу життя за нас двох. Прапор твій, татку, майорить на подвір’ї, я не позволю його нікому зняти, я знаю, як ти радів, коли його вивішував, я не дозволю його нікому зняти… Вічна тобі пам’ять».
14 листопада 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ