Міжнародний велодень у Новояворівську

20 травня 2017 року, у місті Новояворівськ мешканці долучились до Міжнародного велодня пробігом на роверах.
У події, яка проходила під патронатом ФОК «Старт» взяли участь люди різного віку.
Перед стартом працівники Яворівського районного відділу ГУ Національної поліції у Львівській області прочитали лекцію учасникам про безпеку руху для велосипедистів.
Переможці змагання на велосипедах одержали медалі, грамоти та сувеніри. А поліцейським учасники подякували за змістовні консультації стосовно безпеки руху.
Довідка
Міжнародний велодень – неофіційне свято, яке відзначають велосипедисти. Дату визначають за призначенням, зазвичай, це – субота в останні вихідні травня. Подію організовують велосипедисти, вона не несе політичного або комерційного забарвлення.
Мета Велодня – самоорганізація велосипедистів та популяризація здорового та активного способу життя, велосипеда як екологічної альтернативи міському автомобілю, створення цивілізованих умов для велосипедистів.
Під час Велодня заборонено використовувати символіку політичних партій та громадських організацій, створених при політичних силах.
Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ