Можливі труднощі на кордоні з Польщею через анонсоване блокування доріг

Сьогодні, 10 січня 2018 року, заплановано блокування доріг, що ведуть до пунктів пропуску через державний кордон України для автомобільного сполучення, розташованих на Львівщині, зокрема, «Рава-Руська – Гребенне», «КраковецьКорчова» та «Шегині – Медика». Про це анонсується у соцмережах. Керівництво Львівської митниці ДФС просить громадян, які планують подорожі за кордон, врахувати цю інформацію.
Про це повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.
Як повідомили в ГУ ДФС, такі акції спрямовані на те, аби привернути увагу щодо змін в оподаткуванні митними платежами товарів, які переміщуються через митний кордон України громадянами, а також інші зміни в законодавстві, які набрали чинності 01.01.2018 року.
У зв’язку з цим керівництво Львівської митниці ДФС просить громадян, які планують подорожі за кордон, врахувати зазначене та слідкувати за інформацією, розміщеною на сторінці ГУ ДФС у Львівській області в соціальній мережі Фейсбук та на його субсайті.
«Водночас нагадуємо особам, які планують проведення цих акцій, що блокування доріг є протизаконним та неприйнятним. Також такі дії створюють незручності для інших громадян, які перетинають державний кордон України, завдають втрат суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності, впливають на зменшення надходжень коштів до Держбюджету України, зокрема на фінансування соціальних виплат та поточний ремонт доріг.
У зв’язку з цим керівництво митниці просить громадян утримуватись від можливо неправомірних дій та висловлювати свої протести в іншій формі, не порушуючи законів України», – сказано у повідомленні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ