На фронті загинув наш земляк Сачала Володимир Романович

Молодий 26-річний захисник родом із мальовничого села Оселя. Тут зростав і навчався, закінчив школу. Згодом вступив до училища в Івано-Франкове.
Всюди знаходив друзів, був товариським, веселим, уважним і турботливим хлопцем. Часто допомагав рідним по господарству. Мав золоті руки, тому легко Володимиру вдалавась будь-яка справа, за яку він брався.
Як і його товариші, хлопець полюбляв рибалити, цікавився автомобілями й любив слухати музику.
У 2017 році, після завершення навчання, вступив до українського війська аби виконати свій обовʼязок перед Батьківщиною. Там укріпив дух, загартував тіло. А після звільнення повернувся до цивільного життя. Працював столяром у Івано-Франковому, їздив на заробітки, щоб допомагати своїй родині.
У січні 2023 року Володимир знову одягнув військовий піксель. Попри молодий вік, хлопець був відважним і готовим давати відсіч ворогу. Служив у складі легендарної 24 бригади. Під час служби зустрів свою майбутню дружину і створив з нею сімʼю.
Але наприкінці листопада внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Дружба отримав поранення несумісні із життям.
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя, його друзям та односельчанам! Віддаємо шану безсмертному подвигу відважного захисника!

Вічная памʼять

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ