На кордоні зупинили три авто з підробленими техпаспортами

Як повідомили у прес-службі АДПСУ, впродовж двох діб на кордоні з Польщею було виявлено три транспортні засоби з підробленими чи невідповідними реєстраційними документами.

Учора в пункті пропуску ʺКраковецьʺ, під час оформлення туристичного автобуса ʺMercedesʺ, що прямував за кордон, прикордонники звернули увагу на підозрілі реєстраційні документи на транспортний засіб. В ході детальної перевірки правоохоронці з’ясували, що свідоцтво про реєстрацію автобуса повністю підроблене.

Аналогічний випадок мав місце в цьому ж пункті пропуску під час оформлення мікроавтобуса ʺRenaultʺ, яким прямував до Польщі наш співвітчизник. Свідоцтво про реєстрацію його транспортного засобу також виявилось кустарно виготовленим. В обох випадках за фактом виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 258 ККУ ʺПідроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документівʺ прикордонники проінформували співробітників Нацполіції України.

Також в пункті пропуску ʺКраковецьʺ сьогодні вночі прикордонники виявили невідповідність номера кузова з реєстраційними документами мікроавтобуса ʺVolkswagenʺ під керуванням громадянина Румунії. Румун їхав на в’їзд в Україну. У діях іноземця вбачається вчинення адміністративного правопорушення передбаченого статтею 121-1 КУпАП ʺЕксплуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документахʺ, про що також були проінформовані співробітники Нацполіції України.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ