На “Краковці” виявили підроблені документи польського нотаріуса

У пункті пропуску «Краковець-Корчова», на кордоні з Польщею, виявили підробні документи на два автомобілі Mazda з польською реєстрацією ‒ Premacy 2000 року випуску та Mazda 323, 1999 року випуску. Одесити, які їх перевозили, підробили печатки та дозвіл польського нотаріуса на користування транспортом.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
«Мешканці Одещини до митного контролю подали свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, власниками яких є громадяни Польщі, а також доручення, засвідчені нотаріусом м. Перемишль, як документ, що дає право на тимчасове користування цими автомобілями», ‒ розповіли у прес-службі ДФС Львівщини.
Митники подали запит до польської сторони, яка підтвердила, що відповідні доручення нотаріальна канцелярія не видавала, підпис на них не належить нотаріусу, а відбитки печаток є підробленими.
Водії відмовилися надавати пояснення, автомобілі у них вилучили. Чоловіки відповідатимуть за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України.
Загалом від початку року львівські митники зафіксували 24 схожі випадки переміщення транспортних засобів за такою схемою.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ