На «Краковці» затримали 8 кг екстазі

Близько 7,8 кілограмів екстазі виявили прикордонники в результаті тривалої та копіткої роботи. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.
Канал транспортування наркотиків прикордонники-оперативники викрили на кордоні з Польщею. Впродовж тривалого часу відбувалося документування трафіку, а фігурантів справи взяли на контроль.
Зрештою, причетну до незаконної діяльності особу затримали в пункті пропуску «Краковець» під час спроби перевезти наркотичні засоби.
Чоловік, громадянин Румунії, рухався в Україну легковим автомобілем «Audi» литовської реєстрації. Прикордонники вивели авто із загального потоку та здійснили поглиблений огляд іномарки.
У порожнині паливного баку правоохоронці знайшли дев’ять запаяних поліетиленових пакетів з наркотичною речовиною, попередньо екстазі, загальною вагою близько 7,8 кілограмів.
За даним фактом проінформовано співробітників УСБ України у Львівській області, а саме про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».
Громадянина, наркотичну речовину та транспортний засіб передано УСБ України у Львівській області. Наразі тривають подальші слідчі дії.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ