На Яворівщині двоє чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон

Підозрюваним загрожує ув’язнення строком до двох років.

На Львівщині двоє ухилянтів намагались перетнути кордон із підробленими документами. Чоловікам загрожує ув’язнення строком до двох років.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівської області.

42-річний житель Києва намагався перетнути пункт пропуску “Грушів”, що на Львівщині, із підробленою довідкою, яка нібито засвідчує непридатність чоловіка до військової служби. Киянину повідомили про підозру у пособництві у підроблені документів та використання завідомо підробленого документа.

Також схожий випадок трапився на пункті пропуску “Краківець”. Там 48-річний киянин пред’явив підроблене свідоцтво про народження. Чоловік виготовив документ самостійно.

“За допомогою комп’ютерної техніки самостійно підробив свідоцтво про народження, внісши неправдиві відомості про те, що є батьком неповнолітньої дитини, що надає право у період воєнного стану на виїзд за межі України як особі, на утриманні котрої перебуває троє і більше дітей віком до 18 років”, – йдеться у повідомленні.

Чоловікові повідомили про підозру у підробленні та використання завідомо підробленого документа.

Досудове слідство у двох випадках – завершене. Обвинувальні акти скерували до суду. Підозрюваним загрожує ув’язнення строком до двох років.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ