На Львівщині збудують льодову арену

Учора, 20 грудня 2017 року, голова Львівської ОДА зустрівся із президентом Федерації хокею України Анатолієм Брезвіним, щоб вирішити питання розвитку хокею у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Олег Синютка ознайомився із ситуацією із будівництвом та реконструкцією льодових арен по Україні та поцікавився планами Федерації щодо створення побідних комплексів на Львівщині.
Сторони зійшлись на доцільності зведення льодової арени на території Львівської області.
«Подібна спортивна арена, яка би включала не лише льодову складову, а й майданчик для баскетболу, атлетики та інших видів спорту, наразі є дуже потрібною. Тож ми можемо сьогодні розглядати кілька точок зведення такого комплексу, серед яких міста Дрогобич та Стрий», – зазначив Олег Синютка.
В межах зустрічі домовились також про залучення у зведення арени коштів із різних джерел.
В області вже успішно функціонує відділення хокею у дитячо-юнацькій спортивній школі міста Яворова, де працює один тренер-викладач та займаються 20 спортсменів-учнів та відділення фігурного катання (32 спортсменів-учнів, один тренер-викладач). Відділення хокею відкрито також і в обласному центрі олімпійської підготовки з зимових видів спорту у Новояворівську з загальною кількістю хокеїстів – 22 особи та однією посадою тренера.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ