На міжнародних трасах страйкували підприємці

Учора, у понеділок, 9 листопада 2020 року, розпочалася акція протесту Всеукраїнського руху підприємців #SaveФОП. У рамках акції протестувальники перекривають усі міжнародні траси на Львівщині, повідомляє сайт ГО “Варта 1”.

“Станом на 11.10 перекрито автодорогу зі сторони Зимної води, не доїжджаючи до кільця (останній пішохідний перехід). Також перекрито дорогу напрямку на Городок (ходять по пішохідному). Також перекрито дорогу в сторону Яворова” – повідомляє очевидець.

Згодом у патрульній поліції повідомили, що станом на 12:06 год усі перекриття доріг у області завершені.

Акцію протесту мікропідприємці організовують у відповідь на невиконання урядом їхніх вимог.

Підприємці вимагають, щоб парламент скасував законопроєкти №385031 і №385032, які запровадять повну фіскалізацію малого бізнесу. Натомість ФОПи наполягають, щоб влада до 21 листопада ухвалила альтернативні законопроекти №№3853-1 (2), 3993 за основу і в цілому, які зареєстровані у парламенті.

Законопроєкти, прийняття яких вимагають підприємці, зокрема скасовують норми про обов’язкові реєстратори розрахункових операцій для дрібного бізнесу. Якщо дрібний бізнес не почують, то уже з 2021 усі ФОПи, які продають товари та послуги, зобов’язані будуть застосовувати РРО, а за найменші помилки у звітності чи перебої з Інтернетом їм загрожують драконівські штрафи.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ